Kávový klistír

Kávový klystír je špecifický, že pvýznamne pomáha pri detoxikácií pečene, či už zdravého človeka, alebo pacienta. Kofeín, ktorý sa z poslednej časti hrubého čreva, za pomoci tzv. hemoroidnej žily dostane až do pečene, dokáže roztiahnuť žlčovody, ktoré sú takto schopné odviesť bezpečným spôsobom toxické látky z pečene. Pri rôznych detoxikačných kúrach sa toxické látky uvoľňujú do krvného obehu a sú filtrované v pečeni. preto je veľmi dôležité pomôcť jej týmto spôsobom, pretože hlavne pri vysoko zatoxikovanom organizme môže veľký nával takýchto toxických látok spôsobiť i vážnejšie problémy. Pre ľudí, ktorí sú eventuálne zdraví, je to fantastická pomôcka pri bežnej detoxikácií, kde sa táto nemusí vykonávať až tak často,ako napríklad u onkologických pacientov. Po takomto kávovom klystíre sa bezpečne zbavíte mnohých bolestí, či už je to migréna, bolesť hlavy či iné.

Pre detoxikáciu pečene za pomoci kávy je dôležité, aby človek ležal na pravom boku a tým zabezpečí, aby sa káva nedostala do celého čreva, ale aby mohla byť priamo odvedená už spomínanou hemoroidnou žilou priamo do pečene.

Postup

Samozrejme budeme potrebovať "nádobíčko", ktoré sa používa na klystír. Necháme rozovrieť asi 1 liter čistej, filtrovanej vody. po zovretí stiahneme ohrievaciu jednotku na minimum, do vody pridáme 3 veľké lyžice kvalitnej, jemnej BIO kávy a miešame po dobu 10-15 minút. Potom necháme kávu vychladnúť na teplotu asi 37 stupňov a môžeme začať.

Konečník aj hadičku, ktorú budeme zavádzať, potrieme olivovým, alebo kokosovým olejom. Keď káva stečie, držíme ju v sebe 12-15 minút a stále pri tom ležíme na pravom boku. Potom sa posadíme na toaletu a necháme celý obsah vylúčiť z tela. pri silnejších bolestich môžeme zopakovať i 2x po sebe. Pri závažných zdravotných problémoch sa vždy treba poradiť so špecialistom.